Accommodaties Oase, informatie over de accommodatie : Alfa Visual Accommodaties Oase

Afstand vanaf Apeldoorn: +/- 805 km
Afstand vanaf Turnhout: +/- 920 km

Accommodaties Oase maken onderdeel uit van Camping Oase die op een mooie en rustige locatie ligt net even buiten Praag.
De accommodaties op Camping Oase bestaan uit goed ingerichte kamers, Stacaravans en Tenten die aan alle eisen van deze tijd voldoen.
De camping ligt 5 km ten zuiden van Praag met een goede verbinding naar de stad en een bushalte in de directe omgeving. Het is ook slechts 15 min. met de auto naar het dichts bijzijnde metrostation met een bewaakte parkeerplaats.
De kamers bevinden zich op de eerste verdieping van het hoofdgebouw.
De mooie kamers hebben een Hotel standaard met eigen sanitaire voorzieningen, een televisie met satellietontvangst, internetaansluiting, koelkast, waterkoker en kluisje.
Er is een gemeenschappelijke keuken voor deze kamers aanwezig.
Op een gemeenschappelijk terras voor deze kamers, vindt u zitplek met een prachtig uitzicht over de camping en omgeving.
Er zijn verschillende uitstekende Stacaravans op deze camping, die vrijwel niets te wensen overlaten met alle comfort die men mag verwachten in deze tijd; zoals goede keuken en sanitaire voorzieningen. verwarming, televisie en internet.
Men hecht op deze locatie aan rust en orde om alle gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Ook staat de algemene dienstverlening hier op een uitstekend niveau.

Kaartje van de Locatie

Contact en meer informatie

Adresgegevens:
Accommodaties Camping Oase Praha
25241 Zlatníky Tsjechië

Telefoon: 00420-241932044

E-mail: info@campingoase.cz
Website: www.campingoasepraag.nl
Facebook: @OasePraha

Copyright © 2006 - 2024 Alfa Visual